تبلیغات در اینترنتclose
نگهداري گوشتهاي چرخ كرده
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش


گوشتهاي چرخ کرده به دليل
ترکيبي از مواد مختلف ،
مستعدترين ماده غذايي براي آلودگي هستند. در دو دسته از موادغذايي
امکان آلودگي و مسموميت بيشتري وجود دارد، گوشت و فرآورده هاي لبني نسبت به ديگر مواد غذايي محيط مساعدتري براي آلودگي و مسموميت دارند.بدترين شکل نگهداري گوشت در فضاي خارج از يخچال و بهترين نوع آن نگهداري در فريزر است.




هر چند ميکرب در يخچال
رشد کندتري دارد، ولي اين رشد
متوقف نمي شود و گوشت تنها چند ساعت مي تواند در يخچال سالم بماند.متاسفانه
بيشتر مسموميت ها زماني رخ مي دهد که ظاهر گوشت و طعم و رنگ آن
کاملا طبيعي است ، بنابراين تنها زماني مي توانيم مطمئن باشيم که فرض کنيم در همه گوشتها احتمال آلودگي وجود دارد.




تشکر شده:

2 کاربر از saba به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: warrior / jooya /

پاسخ ها
به درد زن ها بیشتر میخواره تا ما
امضاي کاربر :

خوشحال میشم سربزنید و ممنون از اینکه نظر خواهید داد :دی

براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.