چند راه نگهداري پنير
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش


برای‌ جلوگیری‌ از خشك‌ شدن‌ پنیر، روی‌ طرف‌ بریده‌ شده‌ آن‌، كمی‌ كره‌
یا روغن‌ بمالید.
برای‌ این‌ منظور همچنین‌
می‌توانید دستمال‌تمیزی‌ را كه‌ پرز پس‌ ندهد به‌ وسیله‌ سركه‌ خیس‌كرده‌ و به‌
دور قالب‌ پنیر بپیچید.




اگر پنیر را درون‌ ماست‌ بیندازید بسیار لذیذ می‌شود.




▪ چنانچه‌ پنیر را درون‌
فویل‌ آلومینیومی‌بپیچید، برای‌ جلوگیری‌ از
خشك‌ شدن‌ آن‌
موثراست‌.




اگر پنیر را میان‌ پارچه‌ای‌ كه‌ در سركه‌ انگورخیسانده‌اید قرار دهید، طعم‌ و مزه‌ خوبی‌ خواهدیافت‌ و ضمنا مدت‌ زیادتری‌ تازه‌ خواهد
ماند.




اگر پنیر شما نرم‌ است‌ و می‌خواهید سفت‌شود، آن‌ را درون‌ آب‌ نمك‌
جوشیده‌ ولی‌ سردشده‌ بیندازید.
هر چقدر مقدار نمك‌ بیشتر باشدپنیر سفت‌تر می‌شود.




برعكس‌ اگر پنیر سفت‌ است‌ و می‌خواهیدنرم‌ شود آن‌ را درون‌ آب‌ جوشیده‌
بدون‌ نمك‌بیندازید.




▪ همچنین‌ می‌توانید پنیر سفت‌ را درون‌دوغ‌، خیس‌ كنید.




پنیری‌ را كه‌ كپك‌ زده‌ است‌ دور نریزید بلكه‌آن‌ را درون‌ ظرف‌
در داری‌ قرار دهید، چند حبه‌قند در آن‌ بیندازید و سپس‌ در ظرف‌ را بگذارید بااین‌
كار كپكها از پنیر جدا شده‌ و سراغ‌ قندمی‌روند.
سپس‌ در ظرف‌ را برداشته‌،
پنیر را میل‌كنید و حبه‌ قندها را بیرون‌ بیندازید.


تشکر شده:

1 کاربر از shohre به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: ehsan123 /

پاسخ ها

براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.