تاثیر رنگ‌ها در رابط کاربری
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش
تاثیر رنگ‌ها در رابط کاربری
هیچ کس نمی‌تواند این حقیقت را انکار کند که محتوی خوب و مفید، یکی از اصلی‌ترین راه‌های جذب کاربر می‌باشد، اما بدون شک، داشتن یک طرح و قالب خوب هم یک المان اصلی در پیشرفت یک وبلاگ است. یک طرح یا قالب زیبا و شکیل، بدون داشتن عنصری به نام «رنگ» معنی پیدا نمی‌کند! رنگ‌ها را می‌توانیم به سه دسته «سرد» و «گرم» و البته رنگ‌های «خنثی» تقسیم کنیم.گذشته از طرح‌های شلوغ و بدون نظم، استفاده از رنگ‌ها در طراحی رابط کاربری، لازمه داشتن مهارت و قدرت کنترل و به کارگیری آن ها می‌باشد زیرا ترکیب‌بندی رنگ‌ها در حال حاظر یکی از مباحث حرفه‌ای در این زمینه است، و همیشه طراحان بر سر انتخاب‌های بسیاری قرار میگیرند. در این مقاله نکاتی را جهت بکارگیری طیف‌های زیبا و مناسب رنگی برای طرح شما ذکر میکنیم. لازم به ذکر است برخی از نکاتی که در این مطلب گفته شده، نه تنها برای استفاده در رابط کاربری وب هستند، بلکه عملکردشان در هر کجا یکسان خواهد بود.

رنگ‌های سرد و گرم
همانطور که در بالا گفته شد، رنگ‌ها به سه دسته تقسیم میشوند که دو دسته از آن‌ها، رنگ‌های «سرد» و «گرم» نام دارند.

رنگ‌های سرد: رنگ‌های سرد، یک طیف آرام از رنگ‌ها می‌باشد که می‌توانید نمونه آن را در اینجا مشاهده کنید. این رنگ‌ها، از آرام‌ترین رنگ‌ها می‌باشند و افرادی که به این نوع رنگ علاقه دارند، معمولا افرادی آرام و درون‌گرا هستند که کمتر اهل برقراری ارتباط با دیگران هستند و فعالیت فیزیکی کمتری دارند.

رنگ‌های گرم: رنگ‌های گرم، یک طیف هیجان انگیز و ناآرام از رنگ‌ها می‌باشند که میتوانید نمونه آن‌ها را در اینجا مشاهده کنید. این رنگ‌ها، باعث افزایش مقدار جریان خون و ایجاد هیجان در انسان می‌شوند که همین مسئله سبب می‌شود معمولا افرادی که به این رنگ علاقه دارند، افرادی برون‌گرا باشند و پتانسیل فعالیت‌های فیزیکی بیشتری داشته باشند.

خصوصیت برخی از رنگ‌ها(منبع):

• قرمز برای تحریک بدن و ذهن و البته گردش خون بیشتر.
• زرد برای تحریک اعصاب و قوه تجزیه و تحلیل مغز.
• نارنجی نیز برای افزایش انرژی استفاده.

• آبی برای درمان و تسکین، همچنین آرامش بیشتر.
رنگ‌های خنثی

رنگ‌های خنثی(Neutrals) رنگ‌هایی هستند که به هیچ یک از دسته‌های «سرد» و «گرم» تعلق ندارند. رنگ‌های «سیاه»،«خاکستری»،«سفید»،«کرم»،«قهوه‌ای» در این دسته از رنگ‌ها قرار دارند. رنگ سیاه یک رنگ شیک و سنگین است که در صورت ترکیب با رنگ سفید(یک رنگ پاک و فوق‌‌العاده ساده) یک ترکیب زیبا و ساده و البته کابردپذیر را تشکیل میدهد. برای مثال، وبلاگ/وبسایت هایی که به صورت مداوم با مقاله و نوشته ارتباط دارند، این ترکیب رنگی، یک ترکیب رنگی ایده‌آل است! (متن سیاه و زمینه سفید، همانند وبسایت ویکیپدیا)

از ترکیب‌های مینیمال استفاده کنید!
ساده‌گرایئ یا مینیمالیسم یک نوع طراحی هنری‌ست که مهمترین ویژگی آن، مینیمال بودن یا ساده بودن است. اگر بخواهیم درباره‌ی این نوع طراحی توضیحی ارائه بدهیم، باید گفت به طرح‌هایی که دارای کمترین پیچیدگی هستند و با کمترین المان‌ها، طرح‌های زیبا و ساده را خلق میکنند، طراحی مینیمال و ساده میگوند. اگر بخواهیم مثالی از این نوع طرح ها بزنیم، وبسایت استدیو طراحی Rythm گزینه خوبی است. در طرحی که معرفی شد، اکثر رنگ‌ها در یک طیف خاص و آرام قرار دارند. البته، ترکیب‌بندی های مینیمال شامل یک طیف رنگی خاص نمیشوند، برای مثال اگر وبسایت طراحی Craig Coles مشاهده کنید، میبینید رنگ‌ها یک تفاوت کامل با یک دیگر دارند اما باز هم این وبسایت، یک طرح مینیمال به حساب می آید!

برای مشاهده وبسایت‌های مینیمال، گالری‌های بسیاری وجود دارند که من به شما MinimalSites را پیشنهاد میکنم. همچنین وبلاگ‌های زیادی در این زمینه، مطلب نوشته‌اند که میتوان در این بین به وبلاگ VandelayDesign اشاره کرد!


انتخاب طیف‌ رنگی مناسب؛ راز موفقیت!
در بخش بالا گفتیم که که همیشه لازم به انتخاب فقط یک طیف رنگی خاص نیست، اما با یک طیف رنگی خاص هم می‌توان یک خروجی ایده‌آل را ارائه داد. شاید بتوانیم یکی از راه‌های انتخاب طیف مناسب را تقویت و حفظ خلاقیت بدانیم. دیدن وبسایت ها و گالری‌ها نیز میتوانند مفید واقع شوند و یک منبع الهام به حساب بیایند. یکی از معروفترین و مناسبترین منبع و گالری برای انتخاب طیف‌ها و گروه‌های رنگی جذاب، سرویس ColourLovers می‌باشد که هم اکنون دارای یک میلیون پالت رنگی است. این وبسایت با داشتن کاربران زیاد توانسته به یکی از بهترین گالری‌های محبوب گرافیست‌ها و طراحان وب تبدیل شود.


شما چه طیف رنگی را استفاده میکنید؟ طرح‌هایتان را همراه با اصول مینیمال طراحی میکنید یا خیر؟؟
امضاي کاربر :
take a smile (:
پاسخ ها


با سلام به تمام خوانندگان عزیز,
من سید احمد حسینی(مدیر اسکینک و شیراز وب هاست) زاده شده از یکی روستاهای شیراز هستم.

(نام واقعی من = چس احمق کله گوسفندی)
من به دلیل اینکه در کودکی زیاد مورد تجاوز و فهش به ناموسم قرار گرفتم,
الان در این سن عادت کرده ام به دیگران توهین و فحش به ناموسشون بدم.

خواستم این متن رو بنویسم و بگم که از دست من ناراحت نشوید زیرا مشکل بی ناموسی و احمق بودن در من طبیعی است.
-----------------------------


شماره تماس من:
0939-349-8040هرگونه فهشی بدهید حق دارید.
-----------------------------
++باتشکر از شما++
سیستم کنترل تردد به معنای مدیریت و کنترل تردد یا دستیابی به یک منبع و گرفتن سرویس از آن می باشد. همچنین این سیستم وظیفه اعلام خطر را نیز برعهده دارد. اعطا یا سلب مجوز دسترسی به منبع سرویس، شامل قفل و یا باز کردن درب ها و دنبال کردن مسیر ورود و خروج اشخاص می باشد که می تواند داخل یک ساختمان، یک محدوده یا طبقه خاصی از آن یا حتی تعدادی از ساختمان های وابسته به یک منطقه باشد.


همچنین می توان از همین سیستم کنترل تردد جهت مدیریت دسترسی به سایر سرویس های عمومی نظیر خدمات عمومی، کاربردهای مالی و اعتباری، سیستم های حضور و غیاب و یا رستوران استفاده نمود.


اعلام خطر نیز در این مورد به معنای فرستادن اخطار از جانب مکان های حساسی است که قبلاً تعریف شده اند. به عنوان مثال طولانی شدن زمان باز ماندن درب می تواند یکی از مواردی باشد که باعث اعلام خطر و فرستادن پیغام به اتاق کنترل شود.


سیستم اطفاء حریق

نصب دوربین مدار بسته


سیستم اعلام سرقت
یادآوری از توازن رنگ در طراحی رابط کاربری :

حتما میدونین که برای طراحی رابط کاربری مناسب باید سعی کرد توازن میان رنگ های سرد و گرم رو رعایت کرد. منظورم اینه که نه به تنهایی استفاده از رنگ های سرد مناسبه و نه رنگ های گرم و نه حتی رنگ های خنثی چون ممکنه که حس نا خوشایندی به کاربر منتقل بشه و یا کاربر از طراحی شما خسته بشه.
اد آوری از تئوری رنگ ها:
همانطور که میدانید بر اساس این تئوری همواره ۳ رنگ اصلی وجود داره که تمام رنگ ها (بجز سفید - سفید عملا رنگ نیست سفید از عدم وجود رنگ ساخته میشه) از این سه رنگ ساخته میشن : آبی، قرمز، زرد.
و همچنین حتما میدونین که مجموعه رنگ ها به سه دسته از لحاظ احساسی دسته بندی میشن رنگ های سرد، رنگ های گرم و رنگ های خنثی. رنگ های سرد مثل آبی، رنگ های گرم مثل قرمز و رنگ های خنثی مثل سفید.

براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.