طرز تهیه خامه‌ زده‌ شده‌ نارگیل
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش

خامه‌ زده شده‌ نارگیل که به خامه‌ زده‌‌شده‌ وگان نیز معروف است، یک تاپینگ عالی برای هر دسر وگان یا عاری از مواد لبنی است. آن سبک، کرمی و کاملا گیاهی است. مانند خامه‌ زده‌شده‌ معمولی، شما می‌توانید طعم‌دهنده‌هایی مانند پوست مرکبات، پودر اسپرسو یا انواع عصاره‌های دیگر را به دستورالعمل اصلی اضافه کنید و طعم موردنظرتان را به آن بدهید. قرار دادن قوطی کرم یا شیر نارگیل در طولشب در یخچال به خامه/ چربی امکان می‌دهد از مایع جدا شده و سفت شود.

مواد لازم

  • زمان آماده سازی : 5 دقیقه
    [*]شیر نارگیل۱ قوطی
  • شکر قنادی۱ قاشق غذاخوری
  • عصاره‌ وانیلنصف قاشق چایخوری

مراحل پخت

    [*]1با استفاده از یک الک دانه‌ریز، کرم نارگیل یا شیر نارگیل را صاف کنید تا مواد جامد آن جدا شود. مواد جامد را در یک کاسه‌ بزرگ بریزید و مایع را برای استفاده‌ دیگر کنار بگذارید.[*]2شکر قنادی و وانیل را به کرم نارگیل جامد اضافه کنید و با یک همزن برقی با دور کم بزنید تا ترکیب شود. سپس ۱ تا ۲ دقیقه با دور تند بهم بزنید تا نرم و خامه‌ای شود. با یک کفگیر پلاستیکی، لبه‌های ظرف را تمیز کنید و ۳۰ ثانیه‌ی دیگر بهم بزنید.

پاسخ ها

براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !