حتما برایتان پیش آمده است که به یک کارخانه یا یک مرکز کسب و کار تجاری و صنعتی رفته باشید و مشاهده کنید که کادر اداری داخل کانکس نشستهاند و مشغول به کارند. اصلا چیز عجیبی نیست. بسیاری از شرکتها و ارگانها و همچنین کسب و کارهایی که با فضای باز سر و کار دارند، محیط اداری و یا به عبارتی ساختمان اداری آنها داخل کانکس است.
ممکن است که ساخت یک واحد یا اتاق تجاری بسیار هزینه بر باشد. و یا شاید شرایط محیطی ایجاب نکند که در متراژ آن زمین واحد تجاری ساخت. پس بهتر است که به دنبال کانکس اداری باشید.
کاربرد ساخت کانکس اداری
کانکس اداری در همه جا میتواند مورد استفاده قرار گیرد. ولی بیشتر در کارخانهها و فضاهای روباز مورد استفاده قرار میگیرد همانند:
• پروژههای موقت راهسازی و جادهها و پروژههای عمرانی
• کارخانههایی که در فضای باز هستند و کارمندان بخش اداری در کانکس اداری مشغول به کار هستند.
• دفتر اداری پلیسهای بین راهی و پلیس راهور
• کارگاههای کوچک تولید آجر و سفال و میل گرد و قطعات فلزی
طبیعتا افراد در خرید کانکس انتظارات خاصی از کانکس اداری خود دارند از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:
-کانکس مقاومت بسیار بالایی است و در برابر شرایط جوی دوام و استحکام خوبی را دارا می باشد. مثلا در برابر باد و طوفان و تگرگ و انواع بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله مقاوم می باشد.
-ویژگی دیگری که کانکس دارد این است که آب باران و یا برف به داخل کانکس نفوذ نمی کند و آب نشتی نخواهد داشت. که این ویژگی بسیار حائز اهمیت است. و حتما خریداران در حین خرید این مسئله را سوال میکنند.
-یکی دیگر از ویژگیهای کانکس اداری این است که حرارت و سرما را بتواند متعادل نگه دارد. مثلا در فصل زمستان که بخاری روشن است باید بتواند گرما را خوب در تمامی محیط پخش کند. و در هنگام زیاد کردن شعلهی بخاری کانکس نسوزد.
-همچنین در فصل تابستان و در صورت نصب کولرهای گازی و اسپیلت نیز باید طوری عمل کند که جریان سرما را به صورت متعادل در تمامی محیط پخش کند. زیرا محیط آن کوچک است و چند نفر در آن جا مشغول به کار هستند.
و نباید این طور باشد که جریان گرما و سرما را به بیرون منتقل کند. این یکی از ویژگیهای بارز و مهم کانکس اداری است که در هنگام خرید باید به آن توجه داشت. و مواردی از جمله مقاومت در برابر ضربه و مقاومت در برابر رطوبت، پوسیدگی، آتش سوزی، باد و بوران، و عایق بودن در برابر صداهای بیرون نیز عواملی بسیار مهم هستند که کانکس سازان باید حتما در حین ساخت توجه ویژهای به این موارد داشته باشند.
خرید و فروش کانکس در ابعاد و متراژهای مختلفی تولید میشوند. برخی از آنها دو طبقه هستند. ولی بیشتر متراژهای ۶ متری و ۱۲ متری مورد استفاده قرار میگیرد.
البته مشتریان میتوانند متراژی که خودشان در نظر دارند را سفارش دهند.
رایجترین این کانکسهای اداری در متراژ ۱۲ متری تولید و ساخته میشود و به عنوان انبار و بایگانی مورد استفادهی شرکتها قرار میگیرد.
برخی از آنها ویژگیهایی همچون: حمام، دستشویی، اتاق خواب، آشپزخانه و نماز خانه را نیز دارا میباشند.
کانکس خوب و باکیفیت باید حتما دارای سیستم تاسیساتی بسیار خوبی باشد از جمله: قابلیت سیمکشی برق، لوله کشی گاز، تلفن، اینترنت و لوله کشی آب و آبگرمکن و تامین آب گرم و چاه فاضلاب.
باید ابعاد پنجره کاملا متناسب با متراژ کانکس باشد و زاویهی قرارگیری آن باید طوری تعبیه شود، که نور آفتاب به داخل نفوذ پیدا نکند.
بسته به درخواست و سلیقهی مشتری از شیشههای دوجداره و سه جداره برای پنجرههای کانکس اداری استفاده میشود. زیرا این شیشهها عایق حرارت و سرما هستند و به راحتی انرژی هدر نمیرود. و حتی میتوانند در مصرف انرژی نیز به عنوان عامل صرفه جوییکننده شناخته شوند.
درب کانکس اداری هر نوعی میتواند باشد. از دربهای چوبی گرفته تا دربهای آلومینیومی و ضد سرقت و دربهای دوجداره. ولی در مورد دربهای کانکس بهتر است که دری را انتخاب نمایید که هم عبور و مرور کارکنان به راحتی صورت پذیرد و هم از نظر امنیتی ایمن باشد تا به راحتی شخص خارجی نتواند به داخل کانکس اداری راه پیدا کند.
یک کانکس خوب و مرغوب باید از جنبههای امنیتی نیز ایمن باشد.
در توضیحاتی که خدمت شما شرح دادیم با تمامی جنبههای یک کانکس اداری خوب، از بحث امنیت گرفته تا جنس و ویژگیهای آن به خوبی آشنا شدید. حتما در حین خرید علاوه بر قیمت کانکس، به مواردی که خدمتتان شرح دادیم نیز توجه ویژه داشته باشید. تا بتوانید در یک محیط امن و راحت و در ساعات طولانی خوب کار کنید. به گونهای به نظر برسد که داخل اداره مشغول به کار هستید.
باربیکیو چیست؟ باربیکیو یا BBQ تا حد زیادی مورد سوء استفاده عموم قرار گرفته است. به این معنا که این اصطلاح هر چیزی است که روی کوره پخته میشود، یعنی «روش پختوپز» است. بین گریل کردن و کباب پز تفاوت آشکاری وجود دارد. اگر گوشت را گریل میکنید، به معنی آن است که آن را روی حرارت مستقیم آتش میپزید. این روش پختوپز سالم است، زیرا روغنها یا چربیها به ندرت مورد استفاده قرار میگیرند. از طرف دیگر، باربیکیو «فرآیند یا روش بلند کردن دود در زمان پخت گوشت در دماهای پایین برای مدت طولانی است.» شما تکه بزرگی از گوشت خام را میگیرید و آن را دودی میکنید. در نهایت، باربیکیو یک وسیله پختوپز است که در بیرون از منزل به کار میرود و منبع گرمای آن را از چوب، گاز یا ذغال چوب است. اغلب به صورت پایهدار است و برای پختن مواد غذایی، باید آنها را بر روی توری فلزی قرار داد. در اصل، تا زمانی که شما با استفاده از آتش آشپزی میکنید، عملاً در حال کباب کردن غذا هستید. تفاوت اصلی در این است که شما ممکن است در حال پختوپز با یک منبع حرارت مستقیم یا غیر مستقیم باشید. گرمای مستقیم جایی است که منبع گرما نزدیک یا به طور مستقیم زیر غذایی است که شما در حال پختوپز هستید، آشپزی غیرمستقیم جایی است که منبع گرما جدا از غذا بوده و هدف دودی کردن مواد خوراکی است. به هر حال، استفاده از BBQ طعم متفاوتی را نسبت به سایر روشهای پختوپز معمولی به وجود میآورد. مزایا و معایب باربیکیو ذغالی مزایاغذا را نرم و آهسته میپزد.طعم غذا دودی و خوشمزهتر میشود.هزینه احداث آن کم است.میتواند قابل حمل نیز باشد.در انواع مختلف و با مصالح گوناگون (آجر و سنگ) قابل ساخت است.معایبدود زیادی ایجاد میکند.روشن کردن آن (ذغالها) نیاز به زمان دارد. باربیکیو ذغالیمزایا و معایب باربیکیو گازی مزایابه سرعت گرم و به سرعت نیز سرد میشود.امکان تنظیم کم و زیاد کردن حرارت شعله وجود دارد.نصب و راه اندازی آن سریع و آسان است.در اندازهها و ابعاد مختلف موجود هستند.کمبود خاکستر و ذغال باعث تمیز و سالم بودن غذا میشود.معایبهزینه خرید آن نسبتاً زیاد است.طعم غذای کباب شده توسط مدل ذغالی را ندارد. باربیکیو گازی