سیستم گرمایشی کانکس یکی از مهمترین و ضروری ترین تاسیسات موجود در داخل کانکس می باشد که قطعا بدون آن ادامه زندگی در داخل کانکس بسیار سخت و حتی غیر ممکن خواهد بود. برای تعبیه سیستم گرمایشی مناسب بایستی مسیرهای رفت و برگشت آن در نقشه های اولیه طراحی کانکس مشخص شود تا سازندگان کانکس طبق آن نقشه ها اقدام به ساخت کانکس داشته باشند.
تاسیسات داخل کانکس
کانکس یکی از مهمترین سازه های ساختمانی می باشد که امروزه به دلیل داشتن کاربرد بسیار بالایی که دارد مورد توجه بسیاری از افراد واقع شده است. از مهمترین انواع کانکس ها می توان به کانکس ویلایی، کانکس شهرداری، کانکس دوبلکس، کانکس دوطبقه ای و کانکس مسکونی اشاره کرد.هر کدام از این کانکس ها در داشتن انواع مختلف امکانات با یکدیگر فرق می کنند که از جمله این امکانات نیز می توان به داشتن سرویس بهداشتی، سیستم گرمایشی و سرمایشی، اتاق خواب و آشپزخانه و غیره اشاره کرد.
تاسیسات داخل یک کانکس از مهم ترین ویژگی های آن می باشد چرا که همین تاسیسات می تواند رفاه و آسایش را برای ساکنان آن به وجود بیاورد. در نظر داشته باشید که از مهمترین این تاسیسات می توان به سیستم گرمایشی کانکس اشاره کرد که این امر در فصول سرما از اهمیتی بسیار بالایی نیز برخوردار خواهد بود.
سیستم گرمایشی در گرم کردن درون کانکس و پخت و پز در آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد و به همین سازنده های کانکس ها نیز سعی بر آن دارند تا بهترین و پیشرفته ترین تکنولوژی را برای سیستم گرمایشی درون کانکس ها به کار بگیرند. در ادامه مقاله توضیحات بیشتری را در مورد انواع سیستم های گرمایشی کانکس و نقش این سیستم در قیمت کانکس ارائه دهیم با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.سیستم گرمایشی کانکس همانطور که در بخش قبلی نیز به این موضوع اشاره شد، از مهم ترین امکانات و خدمات موجود در داخل کانکس ها می باشد که تاثیر بسیار زیادی را برای ادامه حیات در داخل این کانکس ها برای افراد به وجود می آورد.
شرکت های سازنده کانکس با توجه به نوع کانکس تولیدی خود، اقدام به اجرای انواع سیستم های گرمایشی در داخل کانکس دارند که هر کدام از انواع دارای قیمت ها و کاربردهای متفاوتی دارند. توجه داشته باشید که سیستم های گرمایشی کانکس نیازمند یک سری لوله کشی ها و تجهیزات نیز می باشد که تمام این موارد به صورت حرفه ای و هنرمندانه در داخل و بیرون کانکس تعبیه شده است که نه تنها زیبایی کانکس را از بین نمیبرد بلکه جایی را نیز اشغال نخواهد کرد. امروزه مصرف کنندگان از کانکس ها به دنبال این هستند که چه نوع سیستم گرمایشی در داخل کانکس تعبیه شده است و این سیستم چه تاثیری را بر روی قیمت کانکس خواهد داشت.
انواع سیستم گرمایشی کانکس
با توجه به انواع بسیار گوناگون کانکس ها، شاهد انواع سیستم گرمایشی کانکس نیز هستیم که از جمله مهمترین این انواع می توان به مواردی همچون بخاری های گاز سوز، سیستم رادیاتور، هیترهای برقی و غیره اشاره کرد. توجه داشته باشید که در صورت دسترسی راحت به برق، شاهد استفاده از انواع وسایل گرمایشی برقی هستیم که از جمله آنها می توان به آبگرمکن برقی و هیترهای برقی اشاره کرد.
در غیر اینصورت از سیستم گاز رسانی در جهت تامین گرما و سوخت مورد نیاز داخل کانکس استفاده می شود. سازندگان کانکس ها از هر کدام این سیستم ها نیز که استفاده کنند، در هنگام طراحی و اجرای نقشه ساخت کانکس مکان های لوله کشی و نصب و تعبیه تجهیزات مربوطه را مشخص نموده و سپس اجرا می کنند که در مرحله اجرا در صورت مواجه شدن با مشکلی نیز می توانند تغییرات لازم را با نظر مهندسین انجام دهند. با توجه به این امر که استفاده از برق و گاز بایستی با احتیاط صورت بگیرد بنابراین در هنگام طراحی و اجرای نقشه های کانکس باید از افراد مجرب در این زمینه استفاده شود.
نقش سیستم گرمایشی کانکس در قیمت آن
بی شک نوع سیستم گرمایشی کانکس در قیمت آن تاثیر گذار خواهد بود. برای مثال کانکس هایی که از سیستم گرمایشی رایاتور برخوردار هستد قیمت بیشتری را در مقایسه با کانکس هایی که از هیتر های برقی استفاده می کنند خواهد داشت. همچنین با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه ای که از کانکس استفاده خواهد شد، نوع سیستم گرمایشی کانکس نیز متفاوت می باشد. برای مثال در مناطق کوهستانی استفاده از هیتر های برقی قطعا گزینه مناسبی برای گرم کردن داخل کانکس به شمار نخواهد رفت.
یکی از مهمترین و قدیمی ترین سیستم های گرمایشی در فضای داخلی منازل، شوفاژ و رادیاتور است. در واقع در این سیستم باید بدانید که دست های پشت پرده ای هم وجود دارند که در نهایت خروجی گرما را از طریق رادیاتور شوفاژ به بیرون منتقل می کنند. این گرما از طریق موتورخانه و توسط آب گرم با لوله های توکار یا بیرونی به خود رادیاتور رسیده و با گرم شدن آن، حرارت منتشر می شود.
انواع رادیاتور
این نوع رادیاتور ها از قرار گرفتن تعدادی پره در کنار هم ساخته شده که میزان گرمادهی بر اساس تعداد پره و جنس رادیاتور تعیین می گردد.
از مزایای این نوع رادیاتور شوفاژ میتوان به موارد زیر اشاره کرد
امکان انتخاب تعداد پره رادیاتور بسته به میزان گرمای مورد نیاز فضا[*]امکان تعویض پره در صورت تخریب (زنگ زدگی یا سوراخ شدن)[*]ضریب هدایت حرارتی نسبتا بالا(میزان انتقال حرارت بالا)[*]دوام و طول عمر بیشتر نسبت به سایر انواع رادیاتورها
رادیاتور شوفاژ پره ای در دو جنس رادیاتور های آلومینیومی و شوفاژ های های فولادی ساخته می شوند. انواع فولادی رادیاتور ها معمولا از ورق فولادی به ضخامت ۱/۲۵ میلیمتر ساخته می شوند. پره ها در کارخانه با پرس کردن ورق های فولادی و جوش دادن ساخته می شوند. از معایب این نوع می توان به عدم امکان تعویض پره ها، ضریب هدایت حرارتی کمتر فولاد نسبت به آلومینیوم و مقاومت کم در برابر خوردگی نام برد. وبسایت سازه افزار منبع فوق العاده ای در مورد کسب اطلاعات راجع به انواع محصولات ساختمانی است.در صورتی که نیازمند کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید، کافی است با کارشناسان ما در این مجموعه تماس بگیرید.