آپدیت هسته الگوریتم گوگل در دسامبر 2020 | Google December Core Update - پاسخ 1
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش
پاسخ ها

فعال شدن ویژگی Request Indexing در سرچ کنسول

یکی از ویژگی های مهم در سرچ کنسول، استفاده از request indexing در بخش url inspection سرچ کنسول است. این ویژگی به قدری حائز اهمیت است که در صورت نبود آن، احتمال ذخیره کردن و ایندکس شدن صفحات به کندی انجام میگیرد. هر کسی که دارای سایت می باشد، می داند برای اینکه هر چه سریعتر در serp دیده شود، باید سرچ کنسول را مطابق با جیمیل خود فعال نماید و به اصطلاح برای خود یک اکانتی ایجاد کند.

در بخش URL Inspection می توانید آدرس صفحه مورد نظر خود را قرار دهید وبا انتخاب دکمه request indexing، از گوگل بخواهید که این صفحه را ذخیره کند و در سایت مپ شما قرار دهد.

نکته: اگر تعداد صفحات شما بیش از یک آدرس باشد و قصد داشته باشید که به صورت گروهی همه آن آدرس ها را ایندکس و کراول کنید، بهتر است که از سایت مپ سایت استفاده نمایید؛ چرا که استفاده از url inspection tools برای صفحات تکی مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر می خواهید بدانید که آن صفحه تازه ایجاد شده در دیتابیس گوگل ذخیره شده است یا خیر، می توانید از عبارت زیر استفاده نمایید.

برای آموزش سئو از صفر تا صد کلیک کنید.

site:wikidemy.ir

در واقع، بدون آدرس صفحات، گوگل نمی تواند اطلاعات آن صفحه را مورد خزش قرار دهد و در فهرست بندی خود ذخیره کند.حالا که از اهمیت این ویژگی باخبر شدید، باید بگویم که:

گوگل در تاریخ 14 اکتبر 2020، رسما اعلام کرده بود که request indexing نیز برای مدتی غیرفعال خواهد بود.

هدف گوگل از انجام این کار، تغییرات زیرساخت ها و بهبود کارایی این ویژگی می باشد که به گفته او، این تغییرات بعد از چند هفته به حالت قبل باز خواهد گشت.

همانطور که در بالا ذکر شد، استفاده از ویژگی درخواست برای ایندکس و ذخیره کردن آدرس ها ، با هدف کراول و خزش توسط ربات های گوگل و ذخیره شدن در پایگاه گوگل نیز می باشد.

تکنیک لینک سازی داخلی برای مقالات جدیداستفاده از درخواست index در url inspection، زمانی موثر است که شخصی بخواهد صفحه ای از سایت خود را که تازه ایجاد کرده است مورد کراول قرار دهد. خیلی ها معتقدند که استفاده از درخواست ذخیره سازی، سرعت خزش را برای آن صفحه بالا می برد و اطلاعات آن صفحه در دیتابیس گوگل ذخیره می شود و به هنگام جستجوی کلمه کلیدی، به نمایش در می آید؛ هر چند که این ویژگی می تواند به سرعت گفته شده، صفحات را مورد خزش و ایندکسینگ قرار ندهد؛ اما بسیاری از سئوکاران و صاحبان سایت بعد از ایجاد هر صفحه ای یا آپدیت صفحات خود، ترجیح می دهند که از این ویژگی استفاده نمایند و ربات های گوگل را به سمت صفحه و سایت خود هدایت کنند.

اما خبر خوب چه می تواند باشد؟

شاید غیرفعال بودن این ویژگی برای خیلی از افراد بی اهمیت باشد، اما این خبر برای صاحبان کسب کار که به صورت آنلاین، به کسب درآمد می پردازند و دارای سایت هستند، می تواند یک خبر مهم و فوق العاده شادی آور هم باشد.

گوگل در تاریخ 23 دسامبر 2020 در توییتر خود اعلام کرده است که ویژگی Request indexing در سرچ کنسول، بعد از دوماه غیر فعال بودن، مجددا فعال شده و افراد می توانند مجددا از این ویژگی برای ایندکس صفحات خود استفاده نمایند.

ابزار URL Inspection دارای اطلاعاتی مانند خطاهای AMP، خطاهای Structured data و مشکلات ایندکسینگ و ذخیره سازی صفحات می باشد که با ایندکس آدرس صفحه می توان به اطلاعات گفته شده، دسترسی پیدا کرد.

در صورت منتشر شدن اطلاعاتی راجع به request indexing جدید، حتما مقاله ای منتشر خواهد شد.


براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !