- صفحه اصلي قالب گراف
- انجمن
- آپلود سنتر
- تبليغات
- ورود
- عضويت
- خوراک
- نقشه
- تماس با ما
- ارسال پيام به مدير در انجمن ghalebgraph@gmail.com\09394943902
روابط زناشویی در دوران عقد در گذشته مورد تایید نبود و این روابط فقط محدود به دیدارهای در جمع خانه، صحبت کردن یا حداکثر گرفتن دست و رفتن به مهمانی می شد. فاصله بین دوران عقد و مراسم عروسی نیز بسیار کوتاه بود و خانواده ها اجازه برقراری رابطه بین دختر و پسر را در دوران عقد نمیدادند و حتی اگر این اتفاق میافتاد؛ از نظر آن ها بسیار ناپسند بود.
امروزه این حد و حدود ها کمرنگ شده است. هرچند بسیاری از خانواده ها هنوز تصور می کند که برقراری رابطه زناشویی در دوران عقد قبل از برگزاری مراسم عروسی گناه محسوب میشود؛ اما نسل جوان داشتن رابطه در دوران عقد را بهعنوان بخشی از فرایند شناخت پیدا کردن از طرف مقابل پذیرفته است.
در جامعه ما صحبت از مسائل جنسی یا توصیه هایی درباره روابط زناشویی در خانواده ها چندان جا نیفتاده است و زمانی که دختر و پسر عقد می کنند نمی توانند دربارهی این مسائل با خانواده خود صحبت کنند یا از آن خجالت می کشند یا در صورت صحبت درباره روابط زناشویی به شدت از آنها انتقاد میشود که نمیتوانند جلوی هوس های خودشان را بگیرند تا زمانی که زیر یک سقف بروند. بنابراین آنها مجبور میشود از کسانی که تا به حال در دوران عقد رابطه داشته اند؛ تجربیاتی کسب کنند.
به هر حال برقراری رابطه زناشویی در دوران عقد، بخشی از احساسات و عواطف زن و شوهر را در بر میگیرد. برقراری روابط زناشویی از نظر اسلام در دوران عقد نیز هیچ محدودیتی ندارد و و برخلاف تصور خانواده ها، گناه محسوب نمی شود. روانشناسان معتقدند نیاز های جنسی دختر و پسر باید بعد از دوران عقد با برقراری روابط زناشویی شویی رفع شود و از طرف دیگر آنها باید مطمئن شوند که برای برقراری چنین رابطه ای مشکلی ندارند.
مزایا و معایب برقراری روابط زناشویی در دوران عقد
- نشان دادن احساسات
- تفاهم
- اطمینان از جدی بودن در رابطه