کشور ترکیه دارای تاریخی کهن است که در نقطه اتصال غرب و شرق پایهگذاری شده است و از موقعیت استراتژیک بسیار خوبی برخوردار است. کشور ترکیه که از سه طرف با دریا احاطه شده است، با داشتن گذرگاههای همچون چناققلعه و تنگه بوسفور و غیره از اهمیت بیشتری برخوردار است و موقعیت مهمی برایش فراهم ساخته است.
تحصیل در ترکیه با پیشرفت سطح کیفیت آموزشی و افزایش دانشگاه های معتبر و بین المللی در ترکیه، این کشور با استقبال بی سابقه دانشجویان خارجی مواجه شده است. یکی از مزایای تحصیل در ترکیه 2021 اعتبار بالای دانشگاههای ترکیه است که با وجود آن، دانشجویان می توانند با خاطری آسوده برای ادامه تحصیل یا کار در سایر کشورها اقدام نمایند.
بر اساس آخرین آمار اداره مهاجرت ترکیه، در سال 2021 تعداد دانشجویان "ایرانی" که از طریق اقامت تحصیلی در ترکیه اقامت دارند 5046 نفر و تعداد ایرانی هایی که از طریق اقامت کوتاه مدت در ترکیه اقامت دارند 32339 نفر می باشد.
هزینه تحصیل در ترکیه با توجه به مقطع تحصیلی، رشته و دانشگاه مد نظر شما متفاوت می باشد و برای پاسخ به این سوال می بایست در ابتدا مسیر خود را به دقت انتخاب نمایید.
ما در موسسه متروپل ونک دوره های آمادگی ورود به دانشگاه های ترکیه رو برای شما برگزار می کنیم تا بتونید با گذروندن یک دوره ی کامل با اساتید عالی و پرسنل مجرب به هدفی که توی زندگی تون دارید و از بهترین دانشگاه در رشته ی مورد علاقه تون قبول بشوید. ما علاوه بر دانشگاه های دولتی در گرفتن پذیرش از دانشگاه های خصوصی ترکیه هم همراه تون هستیم و مشاورین ما همه ی اطلاعات راجب این دانشگاه ها رو بهتون می دهند و بیشترین تخفیف رو موقع ثبت نام تون، براتون میگیرند. برگزاری کلاس های ریاضی، هوش، هندسه، آموزش زبان ترکی استانبولی و دادن سیزده جلد کتاب اورجینال متروپل آنکارا و بیست و پنج کنکور آزمایشی و ... تنها بخشی از خدمات موسسه متروپل ونک به دانش پذیران عزیز هست
بهطور خلاصه میشه کیستون ( Keystone ) رو واسطهی ارتباط تجهیزات با همدیگه معرفی کرد. اگه بخوایم بحث رو در حوزهی شبکه ادامه بدیم، باید سوالمون رو بهصورت « کیستون شبکه چیست ؟» مطرح کنیم. کیستون شبکه هم نقشی مشابه در شبکه داره و به اتصال تجهیزات شبکه به همدیگه کمک میکنه. ساختار کلی اکثر کیستون های شبکه به این صورته که در سمت ورودی اونها، کابل شبکه و در قسمت خروجی این قطعات، پورت لن یا RJ-45 مشاهده میشه. کیستون شبکه علاوه بر اتصال تجهیزات به همدیگه، میتونه ارتباط بین دو نقطه از شبکه رو از طریق کابل تسهیل کنه.
این نوع از کیستون که در حال حاضر ازش استفاده میکنیم، در سال 1995 و توسط ICC طراحی شده. اما شروع بهکارگیری از کیستون به سال 1979 برمیگرده؛ یعنی زمانی که برند AMP برای کابلکشی تلفن سراغ این قطعه رفت. اگه فورا این سوال به ذهنتون خطور کرده که « کیستون تلفن چیست ؟» باید خدمتتون عرض کنیم که ساختار کلی این قطعه شبیه کیستون شبکه است، اما در جایی دیگه و برای اتصال تجهیزاتی متفاوت مورد استفاده قرار میگیره. بهاحتمال زیاد با کیستون تلفن از نزدیک آشنایی دارید؛ پورت RJ-11 که امکان اتصال دستگاه تلفن به پریز رو براتون فراهم میکنه، نوعی کیستون تلفن هست.
کیستون رو بر اساس معیارهای مختلف مثل نوع جک یا محل نصب به انواع گوناگون تقسیم میکنن. در یک نگاه کلی، هر رابطی که از یک طرف به کابل و از سوی دیگه به یک پورت مادگی وصل باشه، میشه در دستهی کیستون ها قرار داد؛ بنابراین تنوع این تجهیزات بسیار بالاست و شناخت اونها ضرورت زیادی داره. در ادامه مهمترین دسته بندی های کیستون رو با هم مرور میکنیم.
اگر بخواهیم یک تعریف دقیق و کتابی در پاسخ به این سوال که “کیستون شبکه چیست!؟” میتوانیم بگوییم، به یک سوکت مادگی که برای ورود کابل شبکه و اتصال کابل وارد شده با سایر قسمت ها و همینطور برقراری ارتباط، در پسیو شبکه مورد استفاده قرار می گیرد، کیستون گفته میشود. با کمی تامل در این تعریف متوجه خواهید شد که کیستون شبکه چیست و قطعا هر کسی که سر و کار کوچکی با شبکه های کامپیوتری داشته باشد و سری به این شبکه ها کشیده باشد در اولین مرحله یکی از این کیستون ها را مشاهده نموده است.
اما شاید تفاوتی که کیستون ها دارند، و همینطور موارد مختلفی که از آن ها استفاده می شود، باعث شود که شما اشتباهاتی را در ذهن خود متصور شوید. در اینجا باید بگوییم که کیستون یک قطعه عجیب و غریب که فقط یک مدل از آن وجود داشته باشد نیست. کیستون قطعه ای است که در انواع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و در تامین اتصالات شبکه و همینطور برقراری یک ارتباط پایدار و بدون نویز، قطعه ای بسیار کاربردی است.