- صفحه اصلي قالب گراف
- انجمن
- آپلود سنتر
- تبليغات
- ورود
- عضويت
- خوراک
- نقشه
- تماس با ما
- ارسال پيام به مدير در انجمن ghalebgraph@gmail.com\09394943902
امروزه استفاده از طعم دهنده ها در مواد غذایی و نوشیدنی ها روز به روزمورد استقبال بیشتری قرار می گیرد و اشتیاق مردم به سیروپ ها بیشتر از مابقی طعم دهنده می باشد بخصوص در بین کافی شاپ دار ها و رستوران دار ها که دارای مشتریان خاص تری می باشند. سییروپ به مایعی گفته می شود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست می آید، چسبناک و غلیظ می باشد. به نوعی سیروپ همان شربت یا شهد می باشد که از گذشته در آشپزی ها، شیرینی پزی ها استفاده می شده است.
سیروپ قهوه
هر چند خیلی از عاشقان قهوه به دلیلی داشتن طعم تلخ و رنگ سیاهش از نوشیدن آن لذت می برند ولی هستند افرادی که برای شیرین کردن این تلخی از سیروپ ها استفاده می کنند. انواع سیروپ ها موجودند مثل ساده و طعم دار مانند وانیلی، نعنا، کاراملی و ده ها طعم مختلف دیگر که می توانند علاوه بر شیرینی طعم و عطر خاصی متناسب با سلیقه شما به به قهوه تان ببخشد. شاید این سوال برایتان پیش آید که می توان برای شیرین کردن قهوه از شکر استفاده کرد ولی در اکثر مواقع شکر به خوبی حل نمی شود و ته فنجان می ماند ولی سیروپ به دلیل اینکه شکر به خوبی حل شده است، طعم دلنشینی به قهوه تان می دهد.
بیشتر بدانید:
قهوه دمی چیست | طرز تهیه هات چاکلت چیست
کاپوچینو چیست | طرز تهیه نسکافه با شیر خشک
آفوگاتو چیست | بعد از خوردن قهوه چه بخوریم
موکاچینو چیست | طرز تهیه کافی میکس با شیر