فرآیند سرمایش و انجماد یخچال به زبان ساده
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش

برای اینکه بتوانیم مواد غذایی را سالم و تازه نگه داریم باید آنها را به اندازه کافی سرد نگه داریم، که این کار توسط یخچال و فریزر انجام می‌ شود. در واقع باکتری‌ ها در دمای منفی ۵ درجه سانتی‌گراد، قادر به ادامه زندگی و فعالیت نیستند؛ بنابراین، مواد غذایی در یخچال برای مدت بیشتری سالم و تازه می‌ مانند. فرآیند کار یخچال بسیار ساده است و اگر شما پشت دست‌ تان را با آب خیس کنید و به آن فوت کنید بلافاصله احساس سردی خواهید کرد. دلیل این احساس سرما، تبخیر آب است. به عبارت بهتر، دست شما گرم است و این گرما، باعث تبخیر آب می شود و بخار آب، گرما را از روی دست شما از بین می برد. در یخچال هم، این فرایند به صورت پیوسته رخ می‌ دهد و سیستم تبخیر بخار در یخچال، دائماً در حالت چرخش و تکرار است. در یخچال ها با ایجاد گردش مبرد در داخل سیستم سرمایش، مایع را به گاز تبدیل می شود، که به این فرآیند، تبخیر نام دارد و باعث خنک شدن محیط داخل یخچال و ماندگاری مواد غذایی در آن محیط می شود.

این مطالب از لینک زیر و از سایت دیبا پشتیبان ایرانیان استخراج شده است :

https://www.samsungposhtiban.com/refrigerator/cause-of-food-freezing-inside/

در صورتی که نیاز به تعمیرکار یخچال فریزر سامسونگ در تهران دارید ، می توایند از طریق لینک زیر با مرکز تعمیرات لوازم خانگی دیبا پشتیبان در ارتباط باشید :

https://www.samsungposhtiban.com/

https://www.samsungposhtiban.com/repairing-refrigerator/

پاسخ ها

براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !